söndag

Ja kom nyss in, har vart ute med några och badat , skönt eftersom de är så varmt ute. Vid 12 tror ja de va, så stack jag och pappa iväg coh åkte motorcykel , rikrigt härligt. har åkt sen jag var sex år. Fast de var lite varmt. Vi kanske va ute i två timmar eller mer , & sen när vi kom hem gick jag och bada . Så har min dag sätt ut , inte direkt i detalier , men de orkar ja inte . & snart ska jag väl iväg till mamma , & ja har glömt bort att de är morsdag idag , hehe. menmen . Nu ska jag ut igen , hörs senare , puss


godmorgong

godmorgon , sovit gott ? Själv har jag inte alls sovit bra , typ vaknat varje timma , skit jobbigt. Men titta ut och se villket fint väder det är ute idag me , & de ska ju bli ännu varmare än va det var igår . Så jag kommer väl att vara ute princip hela dagen , så det blir väl som igår , inte så mycke uppdatering. Men de ska jag självklart ta igen i veckan. Men nu ska jag klä på mig ett par shorts och ett linne och gå ut ovh lägga mig i solen. men vi hörs senare, puss på er !


Ja älskar dig , glöm aldrig de bästevän !


Robinson final ..

hej alla läsare.
Kom hem för en kvart hem från dom vi va hos, ush , de var inte alls kul. Vi åt bara där sen drog jag hem , pappa & Sandra är fortfarande kvar, så nu är jag själv hemma , rikrigt skönt ! & nu sitter jag och tittar på robilsson finalen , för har ändå inget annat för mig, haha. & jag börjar bli trött , efter en hel dag ute i solen.

I morgon ska jag bara vara hemma , eller jag kanske vara med emma & ritu eller nått , men jag får se hur de blir med det , för ska iväg med pappa & så. Men jag hoppas att vi inte är borta så länge så att jag hinner vara med dom. & i mrogn ska jag även hem till mamma , ush. Vill inte , för där är de så mycket krav,hon klagar & ja allt ! skit jobbigt . Så jag gillar mer att vara hos pappa på de sättet , men jag har mer kompisar och bättre kompisar hos mamma. an nu ska jag nog gå ner och hämta godiset och sen sätta mig och titta klart på robilsson .

Jag lär skriva med senare , men vi går se , puss så hörs vi .

brytit lilltån ?

Nu är jag inne, har vart ute exakt hela dagen. & bara legat i solen eller badat i poolen vi har. & snart ska jag väl börja gör mig iordning , för vi ska iväg på någon middag , annars skulle ja vart med ida , men de gick tyvär inte -.- . JAG HAR TYP BRYTIT MIN LILLTÅÅ . Det gör så fruktansvärt ont , jag menar de verkligen ! den är typ blå och röd (?) . Nu ska jag ut igen & äta, hörs sen .
kiss

Lördag

Godmorgon, idag blev jag väckt klockan nio, då var jag riktigt trött . Då gick jag mer och åt frukost sen gick jag ut direkt , Shit i helvette va varmt de är , en rikrig sommar dag . Ja ligger ute på gräsmattan med datan i knät och solar. Idag ska jag inte göra så mycket , mest vara hemma , eller ute i solen . Ja kommer inte skriva mycket idag , för ska vara ute & ja ska gå in och lämna datan nu , annrs brinner den väl upp. HAH , Men jag skriver senare ikväll.
puss & ha en bra dag


klockan är 22.23 & ja är trött

Ja är verkligen trött nu , ska nog gå och lägga mig tidigt idag. Ja är lite irrreterad och orkar itne vara vaken .. Ja fick just veta en sak av Sandra som jag aldrig skulle kunna gissa.. menmen , ska fortsätta titta lite på tv, & sen lägga mig i sägen och lyssna på min älskade ipod !
godnatt & sovgott


Bilder..





osminkad & skit ful , men jag har ingeting att skämmas över .

Min sommar ser ut så här ..

Juni
10 - skolavslutning
13 - ekencup börjar
16 - ekencup slutar
26 - åker till barcelona
- grönan massa gånger 
- Vara med kompisar
 
Juli
8 - Kommer hem från Barcelona
13- eller vet inte riktigt när de är , men kankse ska till Blekinge med ida my babygirl .
- Landet kankse , men vet inte när .
- vara med kompisar
- Grönan

Augusti
- kompisar
- Grönan
19 - skolstart

Det var de jag visste , men det kommer säkert massa mer saker på vägarna som jag inte vet om än . =)


Har verkligen döö tråkigt !

Så ja passar på att göra en sån här ..

Under 2009 har jag hittills:

[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[x] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol-
[/] du har blivit kär
[ ] du har känt dig sviken
[ ] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[ ] du har strulat med en främling
[ ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[ ] du har pissat utomhus
[x] du har slagit någon
[ ] du har spytt
[ ] du har knarkat
[ ] du har sovit i motsatta könets säng
[ ] du har raggat på främlingar
[x] du har kysst en främling
[ ] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[ ] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[ ] du har varit full
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[ ] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[ ] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa


Tagen av ida älskling

vad börjar ditt namn på ?
A - sötnos
B - fuling
C - tönt
D - gullunge
E - emo
F - världens sötaste
G - mongounge
H - snällis
I - fjortis
J - cpbarn
K - snygging
L - sötiiis
M - apan olle
N - fining
O - äckel
P - tjockis
Q - raring
R - honey
S - älskling
T - bästis
U - prinsessan
V - prinsen
W - spinkis
X - spöket
Y - bloggläsare
Z - fetto
Å - mobboffer
Ä - heting
Ö - sexy

vilken färg på tröjan har du just nu ?
grön - skitunge
rosa - snorunge
blå - sötnos
lila - äckelpäckel
vit - gullnos
svart - gullunge
annan färg - fuling
möstrad - tönt

när var senast du och drack vatten ?
några sekunder sen - pojkvän
några minuter sen - flickvän
en halv timme sen - farmor
när jag åt senast - mamma
timme sen - pappa
en kvart sen - fru
flera timmar sen - make

har du strumpor på dej just nu ?
nej - jag älskar dej
ja - jag hatar dej

vem var det senaste smset ifrån ?
min kompis - jävla bög
min mamma / pappa - gamling
nån i min släkt - artist
ingen jag känner ? nån från nätet - gullenos
pojkvän/flickvän-sexy

när åt du senast ?
några år sen - groda
nått år sen - padda
några timmar sen - hund
en halvtimme sen - anka
en kvart sen - apa
några minuter sen - katt

gillar du godis ?
nej jag hatar det - äta
nej inte så jätte mycket , bara ibland - dricka
jaaa - hångla
oftast - ha sex
ibland - kyssas

sminkar du dej ?
ja , eller oftast - gå och hänga dej
nej aldrig i livet ! - gå och knivhugga dej
allra allra oftast - dränka dej
ibland - gå och ta själv mord

vad har du för färg på byxorna ?
bruna - måns selmerlöw
svarta - paris hilton
blå - brittney spears
annan färg - ett spöke

RESULTAT:

Hej snygging. Vet du en sak ? Du är en sån jävla  gullnos ! Du betyder jätte mycket för mej. Du är min make och du förstår inte hur mycket jag hatar dej. Du är en sån jävla bög , du är en riktig unik människa som har ett hjärta av guld ! Det positiva med dej är att du är lik en hund , och din hobby är att kyssas. hoppas vi ses snart ! puss och kram , och glöm inte att gå och dränk dej så blir jag riktigt glad tills när vi ses nästa gång !
Från paris hilton

19.01

Jag har precis ätit , & innan de var jag ute i värmen, sjukt varmt och skönt ! Spelade lite handboll med min papi , HAHA . Ikväll ska jag inte göra någonting tror ja .. Bara va hemma & tråka, som vanligt när jag är hos pappa , för de finns ingeting attg göra , eller bara när julia och några är hemma , men de är dom inte ..

I morgon ska de ju bli skit varmt , eller iaf för att vara i maj och så . Hela 26 grader tror ja att de va . Då ska jag bara ligga ute med musik och sola & få lite färg . Man är ju en blekis nu ;D . Men de ska bli ändring på de. Nu ska jag hoppa in i duschen & sen blåsa håreet och sen platta de , för annars är det som affro när jag vaknar i morogn bitti.
puss

längtar tills jag åker till Barcelona!


äntligen fredag

Nu är jag hemma från en ganska kul dag , faktiskt ! Det började med att jag mötte min  bästvän ida , pratade lite och så.. Sen hade vi matteprov , ush vill inte ens tänka tanker på vad jag kommer få för resultat .. efter de hade vi svenska , vi tittade på någon hitler film, haha ganska bra. & sen vid halv tolv drog vi till karlberg. Vi käka först & när ja ida & josefine satt där så kom de finaste människan , uff . ;D Sen var de dags för att köra igång och de var roligare än jag trodde ,& mitt lag vann , haha gud så duktiga vi va , & då fick vi choklad , haha. Snällt !  Sen drog vi hem & på toget såg vi en tjej som skärt sig över hela armarna , gud jag ryste bara ja såg henne .. Lite sorligt . Sen drog jag hem . & nu har jag nyss druckit en poweking , hah & ska snart gå ut i solen , de är skit varmt ute ju. & ja eller rättaresagt ida tog lite bilder idag med min mobil , men nu kom jag på att jag inte har sladde här & kan tyvär inte lägga in dom förns på söndag .. Men då kan ni få se dom :P. Men nu ska jag ut .kiss


 
haha att bjuda på sig själv är alltid bra ;D

godmorgon

Sitter här med mjukisbyxor & ska snart iväg till skolan & ha ett matteprov , sen se på film & efter de drar vi till milletärbanan  -.- . & jag har ingen aning om när vi kommer hem , men de lär ni får reda på , för då skriver ja, haha ;D . Nu måste ja skynda mig ! puss

sista

Nu ska jag börja göra mig iårdning och få och lägga mig, är sjukt trött . Sandra har nyss gjort klart min sallad , tack ! Ja får se om jag skirver i morgon bitti , annars när jag kommer hem efter milletärbanan .-.-
puss


trött .

Sitter i soffan och tittar på tv , oskylldigt dömt tror ja de heter. Min kväll har jag mest spänderat framför datan, gjort massa olika bilder , massa videosar . & jag har inte pluggat ett ända skit även fast jag verkligern borde .. Men jag har ingen ork. Börjar bli trött och ska väl snart bäge mig mot sängen , eller något . men ha en underbar natt .
love kim

<3

Jag har känt dig i fyra år snart tror ja att det är, & dom har vart dom underbaraste i mitt liv , ja lovar dig ! Allting vi har delat tillsammans det är så fantastiskt mycket måste jag säga och det finns ingeting dåligt , Alla dagar med dig i skolan , alla sommrar, ja allting ! Du är nog den som jag står närmast av alla mina vänner , & de är ja glad för , för att du finns alltid hos mig när jag verkligen, verkligen behöver dig och de är jag glad för. Du stöttar alltid mig i de sista , när jag är nere och ingen aning vad ja ska göra, så kommer du alltid och typ löser mina problem. & jag vill verkligen tacka dig ida mattsson för allt. Du är en helt unberbar tjej med ett leende på läpparna som sprids till andra alla & ett skratt som är härligt. Från att inte har känt varandra till att vart vänner, fuskisar , bästisar , tvillingr & nu är vi allt ! Har jag dig har jag allt ! Jag älskar dig så mycket , & de kan ingen annan ändra på, & så är de, och ingen person , verkligen ingen kan ta den platsen som du har i mitt hjärta . Du betyder så mycket & jag kommer aldrig någonsin att lämna dig bästevän.

..

I hope everything is better now..

Jag skrev ingenting igår , för att jag inte hade någon data tillgänglig. Men nu har ja de ! Kan berätta lite om min dag, vaknade hos marilyn , gick upp och fixade oss och sen stack vi till skolan. Första lektionen var spanska , och då hade jag omprov ,det gick väl ganska bra . och sen fortsatte dagen med klassråd, engelska, lunch , svenska och no som var min sista lektion. Sen åkte jag hem till min pappa , för jag orkade inte träna ,plus att jag har prov i morgon i matte som jag måste få bra på även om ja tvekar på.. Men får göra mitt bästa . Men när jag kom hem var jag absolut inte på mitt bästa humör, ledsen, & sur på mig själv..  Men jag hoppas att de är bättre nu .. Men jag tror att jag ska läggga mig i sägen och lyssna på musik och bara kopla av . För de är något ja verkligen behöver . Men senare ska jag fixa min matsäck , pastasallad såklart ! För vår klass ska iväg och göra någon milletärbana i morgon , kul -.- . & så ska jag och Sandra även sy i min klänning som jag ska ha på skolavsllutnigen , fick den idag. & ja ska vara ärlig , den var skit ful. Men jag orkar itne köpa något annat så de får bli den .. Men ja lär skriva mer senare , puss



så här se jag ut nu , inget smink eller ingeting.
& så såg jag även ut idag , kände mig inte fin ..
haha menmen , hare så bra så hörs vi , puss igen

:(

förlåt ! & vad är det som händer? Ja lovar dig att jag ska kämpa för oss , för utan dig är det inget jag .
& ja kommer aldrig att lämna dig & jag älskar dig sbsolut mest ! & jag vet att jgg har gjort fel, & jag vet
inte vad som har flygit i mig, men inte något som jag vill vara & det får bara itne sluta såhär, ja vill inte
de, jag menar de verklige. Alla tårar som faller från min kind när jag skriver de här är många . Men jag
önskar verkligen att du kunde förstå att jag vill verkligen inte förlora dig och jag har begått ett så stort
misstag .. ett onödigt & stort !

skolan

Sitter här i klassrummet med josefine . Ida har precis åkt iväg med sin bror till tandläkaren. & hon ska vara glad att hon slapp lunchen , ush lax . blää . Idag har klassen vart lite deppig , ja & de kan bero på många saker . Efter skolan ska jag nog med Sarah och Mör till farsta och sen in till stan . Ha en fortsatt trevlig dag , puss

<3

skynda !

Om 10 minuter går min buss , så nu måste jag skynda mig. ciao
Kanske ska köpa ett par byxor idag , eller ett par skor . fick 400 av
pappa, Tack ! Eller en tröja , vad som hels , vill bara ha något ! =)


Onsdag

Jag vaknade för någon timme sen eller något och nu är jag redan klar , & vad ska jag göra nu . Får sitta framför datan och fördröja tiden .. JAg börjar klockan 9.20 , men jag har tänkt att vara där lite tididgare eftersom jag redan är klar och så . & idag kommer ju änven Moa&Melina och hälsar på. Får se hur de blir . Jag slutar iaf vid tre och då ska jag åka till farsta med Möör&Sarah. Och efter de ska jag hem till min pappa igen, & hjälpa till lite med min syskon , för att ja de händer lite saker som inte ska hända hemma hos oss nu & då måste ja hjälpa till.. Men nu ska jag faktiskt gå och äta frukost och sen fixa mig lite till . Men ni får ha en underbar dag, så skriver ja sen när jag kommer hem.
puss&kram

bild brist ..


ÄNTLIIIGEN !! :D

Nu har jag äntligen hitttat en klännig , den kanske inte var den finaste, men jag kände att jag verkligen behövde en NUNUNU ! För det är ju inte alls långt kvar till skolavslutningen , & jag längtar så mycket. Men nu måste jag bara hitta ett par skor . Men nu ska jag sova & smsa lite , som vanligt !
 puss !

vad tycker ni?


godnatt

Nu har jag duschat , blåst håret , plattat de och är klar & nu håller jag på att titta på en klännig eller något till skolavslutniongen , men jag verkar inte hitta någon -.- . Men ska fortsätta titta lite , godnatt & puss

HAHA ;D <3


<3

Jag har känt dig hela mitt handbolls liv eller vad man ska säga och jag har alltid älskat dig! & de har lixom alltid vart du och jag. Alla dom sju åren  har vart hela fantastiska . Och ja kommer aldrig glömma allt vi delar & delat tillsammans. Ritu Johal , har jag dig så orkar ja mycket mer och så är de. Ja kommer aldrig att svika dig !



Tisdag

hej , Jag kom hem till pappa för ett tag sen . Min skol dag har vart rätt deppig , eller ja ganska. Men nu är allt bättre tror ja. Jag slutade iaf tre och då drog jag Sarah & marilyn hem till mig för att vi skulle bara hämta pengar. Och sen tog vi bussen till farsta och där gick vi runt lite & dom titta på en klänning skor och byxor. Men ingeting av de som dom ville ha fanns typ , haha , förutom skorna . Men sen så satte vi oss på donken och åt e glass. Senare behövde jag dra hemmåt . Så dom stog och väntade med mig tills bussen kom. & nu sitter jag här & har nyss ätit. Ska duscha strax och så. Juste i morgon kommer också Melina och Moa och hälsar på våra klass . Får se vad dom tycker om våran normala klass. ;D Men nu ska jag nog hoppa in i duschen , skriver senare . puss
 
<3


godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig , är sjukt trött. Ska väl titta lite på tve & smsa lite om någon har lust. & i morgon börjar ja åtta och slutar tre -.- . Sen kommer papi och hämtar mig tror ja , för jag ska inte träna i  morgon , för jag är typ halv sjuk. Amen juste har ju spanska prov i morgon också , det höll jag på att glömma . Men sovgott ,
puss

ja , mina kusiner & min lillesyster för två år sen kankse . ( Guud va breda axlar ja har ? )

<3

Jag känner en underbar tjej som heter Emma Rosengård. & henne har jag känt kanske ett år eller något & hon är en av dom som jag verkligen älskar & som betyder mycket. Vi träffas inte jätte ofta , men dom gångerna vi gör de så har vi alltid de bäst ! Glöm aldrig att jag älskar dig !


långt !

hej allihopa , nu är jag hemma igen , eller jag kom hem igår men mitt internet cepeade då så jag kunde inte skriva , Men nu är jag ïgång igen och ska skriva så mycket jag kan. Ja kan börja berätta om min helg .

Fredag
Vi tog bussen från östra vid fyra, vi gåck åka med p94 tror ja bara att de va, riktigt skönt eftersom det inte var så många. Bussrean var okej , lite seg och så men annars riktigt kul. Vi kom fram vid sju eller någon tror ja de var & då gick vi in till vårat klassrum som vi skulle sova i och började pacak upp alla saker och så. Sen så gick vi ut och grillade hamburgare som varje år , gottgott ! Efter de var jag riktigt trött och gick in till klassrummet och la mig på madrassen och vilade lite , haha . Sen drog vi upp till candycorner ( en godisbutik ) & där köpte ja mina älskade poweking , inte så smart .-.- . Senare var vi iaf med några små killar , hade rikgtig skoj faktikgt . Sen var de dags för sovdags men jag och ritu kunde itne somna för att en viss FANNY pratar i sömnen , AHAHAHAHA ärligt ja dog av garv , fick stoppa in en kudde i munnen för att ingen skulle vakna. & precis när ja somna började stefan ( min ''tränare'' ) snarka , fan va lack ja blev . Så ja somnade itne förns klockan två & skulle upp vid halv sju .

lördag
Vi gick upp vid halv sju och jag var skit pigg , kontisgt nog . Men vi klädde på oss gick och åt en god frukost , sen gick vi och gjorde oss klara för match. Vi spelade tre matcher den dagen & vann två och förlorade en. & mella matcherna gjorde vi inte så mycket , Gick runt lite och så . Eller juste vi tog lagfoto . HAHAHAHAHAHA vickan och filippa var sjukt sköna . Alla driv bilder , ALLT ! Jag dog av garv . Skit kul . Men sen efter sista matchen duschade vi & gjorde oss i ordning , + så sminade jag mig inte någonting , skönt ! Men den kvällen gick vi till centrum ,var med några & så kom även simon & hade oss sällskap lite .

Söndag
Vi gick upp klockan sex för att spela a-slutspel . Första matchen gick bra , sen andra förlorande vi med en boll och åkte ut , rikgit tråkigt . Men de gjorde inte så mycket för hade gjort bra ifrån oss. Så efter matcherna åt vi och sen gick och tog en dusch . Sen tittade vi på massa av andra matcher . Kul faktigkt . Sen började det närma sig fem och då gick ja och tjejotna och åt pizza , tjockis mat  ! Sen handlade lite godis & sen satta oss på bussen . Först skulle vi åka med p94 & p95 men ingen ville så ja ritu & emma fråga ifall vi fick åka med p97 , Haha & de fick vi tillslut. bussresan var skit kul ! Satt och snackade med min totte och min bror miguel. Vi hade iaf kul & sen klockan nio var vi hemma och jag var skit trött , hade ont i huvudet och ville bara sova .

Måndag
Idag hade vi sovmorgon till 10.20 så jag sov ut länge idag , rikrigt skönt . & sen när jag kom till skolan så hade vi musik. Vi gjorde inte så mycket , satt och snackade om betyg saker . & den lektionen var jag riktigt nere, vet inte vad de var med mig , var skit trött och bara satt där (?) Sen hade vi so , vikarie & jag satt och gjorde inte ett enda skit. Hade inte ens tagit fram mina saker . Sen var det lunch . Pankakor , haha mums. & sista lektionen var träslöjd & där gjorde jag inte heller så mycket , satt bara och prata med ida och hade de skönt .Så man kan säga att min dag har var rätt seg och skön. Efter skolan tog ja & ida bussen till vreten för hon skulle vara med simon & jag följde bara med och åkte sen drog ja bara hem. Då tog jag och skärde upp en melon och satte mig ute i solen ., riktigt skönt ! Efter de och hela dagen var jag skit  trött så ja la mig i soffan med min ipod och somnade & sov i en timma . Sen pluggade jag och åt ! & nu börjar ja bli trött igen. Ska väl snart gå och lägga miig. Nu räcker de med skrivandet & nu ska ni få se lite bilder från i helgen .

Bilder

mayraw & lite av annisen ;D

ja älskar dig emma !

ja & MIN totte

Jaaaa
 
haha miguel ;D

Totte igen ;D

Ritu sarah & mayra <3

ja <3 ritu !

enda bilden som är tagen idag & den är på bästevän ! :)


hej då stockholm

Nu ska vi snar åka , farväl ! & föresten så kommer vi att vinna hela skiten =)

fina ja ;D

hemma hos anna igen !

Nu har jag & Anna precis ätit köttbullar och makaoner,haah gottgott ! Precis efter jag skrev mitt förra inlägg så drog vi hem till mig och packade och ja duschade , MEN jag kunde inte platta håret för att mamma har tagit med min plattng till köpenhamn , vilket offer hon är!! Men fr väl klara mig utan. Om exakt femtio minuter åker vi , JIPI . Men nu sk vi titta på tv, puss hej  !

Ni får ha det s bra !

GUD VA FIINT JA RITAR !


Idag åker vi tjejor !

godmorgon sötisar !
igår så somnade vi vid tre tror ja & vaknade vid elva , skönt ! Anna har nyss duschat och snart ska vi väl äta lunch. Sen så drar vi hem till mig för jag måste packa , har inte gjort de än och vi åker idag !!! :O KAtASTROOOF . & så måste jag duscha . Vi åker om ungefär fyra timmar. Kommer inte skriva någinting där borta , hah efetersom man itne kan ;D . Men jag kommer skälvklart ta massa bilder. & ni kan gärna skicka sms . Synd för er som itne har mitt nummer . Men nu ska vi äta .
Ha en underbar helg , love kim

sista

haha visst va min dröm pöjk fin ? :O HAHA

Det här är sista för idag , kanske skriver lite morgon om jag hinner. godnatt på er , pyssar!


HAHAHHHAHAH DRIIIV , MEN ÄLSKAR BYXORNA ! ;D


lite bilder





dåligt med skrivandet , men nu är jag hääär !

hello mina älsklingar ! ´
Jag kom in för ett tag sen , har vart ute i flera timmar med jeppe anna Fanny Gabriel Tim Julia och matte . Riktigt kul faktitist, var först hemma hos fanny och sen drog vi till sjöängen och hade det trevligt ! orakar inte berätta riktigt vad vi gjorde , men det var kul , & jsag blev mer än käääär i mattes brallor , skiiit fiiina och ja allt ! Men nu ska vi titta på rosa , HAHAHHAHHAHA :'))))) & juste i morgon drar jag med mina tjejor till hallsberg , fan asså vad NAAAAJS!!! & vi ska ta massa kort , Ja LOVAR ! Men skriver väl i morgon innan ja åker , puss & godnatt i förtid :D

FANNUY ÄLSKOOOW , JA ÄLSKAR DIIG ! & DU ÄR BÄÄST !

sorry

hello allihppa ,
jag vet att jag inte bloggat någontging , men det är för att jag får inte vara inne på datan för mami denna vecka , riktigt tråkigt ! Men nu är jag hemma hos Fanny och då går det ju bra ! :) Det har väl inte hänta så mycket denna vecka , sexsex hela veckan , Men idag åkte mattsson till blekinge :(:(:(:(:(:(:(((: saknar  henne faktikgt ! Men får väl stå ut. Min kväll  har jag spänderat med fanny wallenholm gabbe tim julia och lite marilyn och louisa ! Riktigt kul faktikgt , mket skratt och kärlek , HAHAHAHAHHA :') Sen gick vi em och då träffade vi matte och filip , kulkul & nu hela kv'llen har  vi väl suttit och tittat på trolltider , HAHA HUMOOOR !! Men nu har fanny somnat och nu ska vi sova , Men i mrogon  ska jag hem och packa och sen vara med fanny ch sen ska jag sova hos anna , kul
skirver i morgon , puss

hemma

hej alla !
Jag kom nyss hem från skolan , har haft jövligt int i huvedet princip hela dagen och jag är inte direkt förvånad eller vad jag ska säga för jag har haft det varjedag i en veckas tid eller något nu, undra vad det kan bero på? men ändå , dagen har väart rätt lung, sexsexsex hela dagen -.- . Vi fick sluta på en timma tidigare idag , skönt ! Snart kommer mimi hem då ska hon ut och springa sen ska vi till farsta & sen ska jag dr på träning ! :) Men nu ska jag ta och äta en macka eller något.
pussar på dg


bråttom !

godmorgon , vaknade halv åtta och nu är ja klar . Fast jag måste typ gå nu ,så skriver när jag är hemma sen om min trevliga dag .
kiss

& så här se jag ut idag .
vitt linne - h&m
jeans -  gina

lång dag !

hej babysar !
Ledsen att jag inte skrivit någonting idag , men har faktikst itne vart hemma , så kan berätta om min lilla dag . Blev väck vid halv nio och då käka jag frulle och sen fixade mig ( sminkade mig , plattta håret & klädde på mig ) & sen packade jag min väska och sen drog ja & min family & några andra till djurgården och gick på något vatten sak -.-, skit tråkit . Men träffade världens finaste pööjk , men ändå ;D . Sen så gick vi och hade piknick , haha :) & sen drog vi vidare till grönan. inte alls så kul , för fick åka de mesta själv och plus att det vaar miljoner folk ! Men sen vid typ fem drog vi hem och sen så satte jag mig på balkongen och solade lite, måste bara säga att det var sjukt varmt idag , skit skönt verkligen ! Men sen hämtade mami mig och så åkte vi hem.,Så snart ska jag hoppa in i duschen och sen vet jag inte.

i morgon börjar jag nio & slutar tre , NAJS ! Men sen måste jag hem och passa min lillesyster och sen åka till farsta med mami , för vi ska köpa lite saker till hallsberg ! :D Men efter de blir de träning , gud så underbart med träning , att få röra på sig lite . Har inte tränat på länge.. Men vi hörs senare eller i morogon ,
PÖÖÖÖZZZ !

sämsta !

haha fatar inte hur norge kunde vinna , dom var verkligen sämst ! menmen . Nu ska jag sova, godnatt. ♥

En riktig sommarbild , tycker ja ;D


sista

Är jätte trött , har bara legat i soffan och tittat på tv .. inte alls kul & i morgn ska jag hem till mamma , trevlans ! Men det här  är sista inlägget för idag ,. sovgott så hörs vi i morgon sotnosar .
puss ( om ni har tråkigt , smsa mig ! (a) )

planer inför sommaren

* Barcelona
* kankse grekland
* Blekinge med bästvän , ( AJDAA )
* Eken cup
& säkert massa mer !
sommar 09 kommer bli absolut bäst !



kväll

Helloo !
Nu har jg ätit och städat mitt rum så nu är det fint =) . Just nu sitta jag här och lyssnar på musik och smsar lite . Idag har ddet vart riktigt fint väder , eller hur? .riktigt sköönt. & nu längtar jag fruktansvärt till skommaren. Ska hoppa in i duschen , men hör av mig sen .,puss

gammla  !!

LÄÄÄNGTAR !!

Om exakt en vecka kankse jag står på handbollsplanen , fan vad jag längrar nu  !!


skogås f94

<3

aaaaw FAANNY BABY ! :D <3


hemma

Nu är jag hemma, har vat ute tills nu , riktigt skönt ute ! Restan av min dag ser väl ungefär ut såhär : Ska snart åka in till stan med min pappa , sen ska jag vara hemma och titta på melodifelstivalen tror ja , ;D haha kulkul ! Men sen har jag itne mer planerat.
puss

lördag

godmorogn , hur har er natt vart? Min har vart fantastisk , hah nej inte precis . Men jag sov faktikgt i tolv hela timmar, rekord faan ! =) Idag har jag inte tänkt att Vara ute i solen så det lär inte bli så mycket skrivande idag. Men det får jag ta igen någon annan dag.. Ska bara klä på mig och göra mig iordning. Men vi hörs senare.
kiss

duktig jag är på  rita, AHHA :')

BILDER ( ABSOLUT SISTA )



(ABSOLUT DRIIIIIV)

är jag lik mig när jag var liten?

aaw =)

TRÅK

Dagens humör: Glader
Dagens borde: hm .. inget speciellt
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: bild nedanför
Dagens planer: tare lungt
Dagens vill ha: pengarpengar !
Dagens låt: pea låt
Dagens längtan: Sommarlovet !
Dagens beroende: mycket , hah
Dagens tråkigaste: Skolan
Dagens person: klassen


..

Jag har ingenting att göra -.-, sitter i mitt rum och lyssna på musik & tare lungt . =) haha vilket liv man har asså. Ska väl titta lite på tv snart & tvätta bort sminket och bara ha en mysig fredag. Jag tror inte att jag skriver något mer idag , men vi hörs i morgon iaf .
puss !


homehome

Nu är jag hemma, efter skolan hämtade pappa mig och sen drog vi till ryggakuten. Var där i en hel timma, men fy i helvete vad ont det gjorde, men nu är det faktiktisk skönt. När jag kom hem tvättade jag pappas motorcykel, haha duktig man är och snart ska jag även äta. Vi har gäster här , inte så kul ;O. skiver senare.
pussar


& såhär ser jag även ut idag .


skolan

Är med ida på bibloteket och ''försöker'' leta efter en bok men jag

hittar ingen. Vi har sjukt lång svenska. Sen  har vi no , livskunskap sen är dagen slut , gud va sköönt ! Men nu ska jag förstsätta leta.
kyss


I <3 FREDAGAR

godmorgon
Igår somnade jag klockan tio tror ja, ,riktigt sköönt ! & så blev jg ju klar med hudsaga , vilken lättnad. & i morse vaknade jag vid kvart i sex och börja fixa mig. Så jag är redan klar. Så nu har jag ingeting att göra .. Slutar vid tre idag och sen ska jag iväg och titta min rygg och sen blir det hemgång . äntligten fredag ! Men nu ska jag titta lite på tv. Men jag skriver så fort jag kan .
pussar

nyttiga kim ! :D

Jag har nu bestämt att jag inte ska äta något godis , inte dricka någon enegi dricka eller någonting gott. Eller jag ska försöka. För jag måste verkligen fixa min kropp lite. =)
Men det här ör nog sista inlägget för idag , ska nog gå och lägga mig i sägen och titta på tv. Men sov en underbar natt, för de kommer ja att göra .
G O D N A T T ♥

tjockis kim ,

tar ett litet break i pluggandet och tittar lite på tv och äter hallon med glass, gottgott ! Men ja måste börja snart igen. skriver sen .

hallon & glass, MUUUMS !

pluggpluggplugg ..

Nu är jag hemma här, har ätit och nu håller jag på att skriva på min hundsaga -.- . Senare ska jag duscha . I mrogon är det äntligen fredag ! YEEES , gud va skönt ! & i mrogon ska jag upp kvart i sex, shit hur orkar ja. Men det är bara för att jag ska hinna allt och inte strässa .. Så jag måste gå och lägga mig i tid.. Men nu måste jag verkligen fortsätta.
love

till pappa

Snart kommer papi och hämtar mig, skippar träningen. Skriver när jag kommer hem.
kiss


home !

Nu har jag äntligen kommit hem , en lång dag i skolan kan man verkligen säga, Jag hoppade över no:n och skrev på min svenska sak. Men blev inte alls klar. Så jag sittar och skriver den nu. Tror inte att det blir någon träning för min del idag , för att jag har den dära sagan och att jag har grymt ont i ryggen och jag får ondare när jag springer och så. Men i morgn så ska jag gå och titta min rygg. Måste fortsätta,
kramar


skolan !!

sitter här i skolan och skriver på min hundsaga , den är långt ifrån klar. undra om jag verkligen hinnerklart ? :O Men nu måste jag fortsätta .
pusshej !


godmorgon

ska snart börja göra mig i ordning och sen äta frukost . Börjar tjugo över nio och slutar fyra -.-. Hatar torsdagar. Skriver när jag kommer hem.
Ha en bra dag . puss

några dagar sen ..

broken heart

Tänker du någongång att du ångrat dig efter de som hände?


sista

Nu shar jag slutat att skriva , ingen mer idag så nu ska jag titta klart på extreme home makeover, det är lite bra ! & det här är nog sista inlägget fqör ikväll. Men hörs i morgon .
LOOOOVE !

med er är jag hel ! Jag älskar er ! <3

..

Jag är helt slut i mina fingrar & i mitt tänkade & jag har inte ens skrivit mycket . Undra om jag verklgien kommer bli klar, för jag har träning i morgon också . Får se hur jag kommer klara det här.. Men nu måste jag fortsätta.
puss



saknar dig Therese Johansson




(?)

På måndag till onsdag ska vi bara ha sex&samlevnad -.- . Hela dagarna, från nio till tre , gud va mycket, inte så kul ..

home

hej babysar !
kom hem för ett tag sen . Dagen har väl vart rätt lungn. Men jag har haft ont i huvuvdet hela dagen, usch inte skönt. Ikväll ska jag itne göra någoting förutom att titta på fråga olle ( HAHA ) & skriva på min hundsaga , det är verkligen ett måste. Jag har bara skrivit två sidor i skrivboken och den ska vara typ fyra dataskrivna sidor , & om ja inte göra de får jag ig i de arbetet , itne kul .. & har även spanska omprov i morgon & har itne övat något , men jag bryr mig inte något om de. Ska skriva nu . skriver senare,.
kiss


Bilder från igår !





godmorgon !

Vaknade för ett tag sen, eller papi väckte mig för han visste inte att jag hade sovmorgon -.- & nu kan jag inte somna om, riktigt irreterande. Mén jag ska väl snart börja göra mig i ordning och så, det tar en liten stund. Idag ska jag inte göra någonting. skolan bara och sen hem. Men juste alla säger att det ska komma två stycken tjejer till våran klass och hälsa på. Undrar villka? Men nu ska jag väl gå och äta frukost . hörs senare .
love


:) <3

Jag undrar fan vad som har hänt med min rygg , jag har så fucking ont ! Ja har några ''ploster'' eller något på ryggen , skönt. yeeees i morgon har vi sovmorogon ! i love it ! Sova längre, haha ja väldigt skönt iaf ! Men jag nog hoppa in i duchen och sen titta lite på tv. hare bra.
pöööözzz

mina plåster , HAHAHAHA :')


rygg ont ?

Nu är jag hemma. Jag åkter ju till farsta efter skolan , men jag åkte lite för tidigt så jag fick vänta på min fader i en timma . Så jag gick runt oh titta lite och hälsade på min mostr som jobbar på h&m , och då hjälpte jag henne även att jobba lite =). Men när papi kom så gick vi och prövade skor, inte så kul. & så var det menigen att jag skulle träna idag , men på sista tiden har jag haft skit  ont i ryggen efter jag tränat och ibland hela tiden , så jag skippade den idag. Så jag ska iväg till en rygg sak på fredag . haha inte så kul information , menmen. Nu ska jag ner och äta. skriver sen .
puss



right now ! :)

håltimme

Sitter här i skolan , har håltimme , skönt. Men det finns itne så mycket att göra .. Skev ingetiong igår för j ag var knappast hemma , men kan betätta lite om min måndag . Började klocan åtta med idrott på mossen. Sen musik , so & sen slöjd. Sen slutade vi och då var klockan två . Sen tog ja ida marilyn sarah & lisa skolbussen till edbo för att ida skulle träfffa johanna , & lisa sofia . Men sen så gick alla men jag stannade kvar och gick hem med vanessa och fanny , för jag skulle följa med fanny till örby. Vi åt lite och tittade på tv . Sen var det dags att gå för vi behövde skynda oss till träningen . Träningen var riktigt skön men ändå lite jobbig . Sen tog jag det bara lungt hela kvällen . Idag ska jag åka till farsta med papi och köpa ett par skor och sen ska jag iväg och träna. Hare bra så skriver jag ikväll eller något.
puss&kram

 <3 bästevän !

sista

Nu ska jag sätta mig framför teven och titta på wipeout och äta lite godis som är kvar från helgen. Tror att det hära blir sisa inlägget för ikväll , men vi hörs i morgn .
kiss and hugs !

h&d


jag vill verkligen hissa handboll , det är grymt kul & man umgås med andra . Ja älskar de !

 
Tränignensvärk är det värsta som finns , usch vad jag avskyr de. ont i hela kroppen . blää !

<3



music in my drug !

Ja älskar verkligen musik , att bara ligga i sängen , sitta i solen eller vad som helst och lyssa på musik. I LOVE IT !


trötter

Mitt bloggande idag har inte alls vart bra, men det är ju för att jag spelat massa matcher . Sex stycken. Rätt mycket faktikgt. det gick väl rätt bra för min del . Haha kvällen med Ritu igår var riktigt kul faktiskt . Men somnade rätt tdigt. Men nu så har jag duschat och ätit. Är skiiit trött , kommer somna tidigt ikväll, gud va skönt ! men nu ska jag städa mitt rum,
pusshej

godnatt

Nu ska vi väl börja dra oss mot sägen ,ska väl ligga och snack lite , haha . Men ska faktiskti upp vid sex i morgon  -.- , usch inte kul .. hörs i morgon , men kommer inte kunna skriva så mycket för våra sista match är halv fyra, men sen ! hare gött !
kramar kim & ritu


ritu sover häääär ! JIPPPIII :D

hej bloggen !
SItter här med Ritu i soffan och titta på robinsson. Hon ska sova hos mig. kulkul ! Vi ska väl inte göra så mycket ikväll, titta på tv & tare lungt för vi har match i morgon och kan inte vara uppe så länge. men nu ska vi kolla vidare , kanske skrikver sen .
hugs

jag & ritu just nu , haha ja ser helt cp ut ! ;D


Filmen SLUUUUT !

Nu är filmen slut , jag har ju sätt den på bio innan , men tycker nästan att den var bättre nu. Det blev inget med Ritu idag , för att jag kunde itne , var tvungen att vara hemma och passa min lillebror , så är de när man har småsyskon -.-. Men nu ska jag titta lite på handboll på tv, haha såg några i huddinge och skogås i tv ;D , hare bra . puss

Film dags ! i taket lyser stjärnorna

Jag vet inte längre vad ja ska skriva? lite tråkigt stt bara höra om mina dagar, eller ? Men ska försöka bättra mig. Ritu ringde mig iaf för kankse fem minuter sen och fråga om jag kunde följa med henne , men det kude jag inte svara på för mina föräldrar är inte hemma , men dom kommer väl hem snart hoppas jag så jag kan fråga ! ♥ För jag har ju inget annat för mig.. Men nu ska jag titta på en film . Tror att det blir i taket lyser stjärnorna , haha :)
kram


mitt huvud sprängs !

Shit va trött jag är, ärligt ! & så har jagont i huvudet. Jag värkar itne få tag i Ritu , så det blir väl inge sm. tråkigt tråkigt ! Så nu ska jag väl gå ner och äta lunch & sen vet jag inte. Det finns aldrig något att göra hemma hos papi , inte alls kul. bye & kiss


lite färg har man ju ;D

godmorgon

Jag vaknade väl för en kvart sen eller något & somnade väl tio eller nått igår, riktigt skönt ! Idag vet ja inte vad jag ska göra , eller Ritu frågade mig om jag ville med henne till globen och titta på sm-finaler . Men jag vet itne riktigt om jag kan, men kankse . Nu ska jag ut, eller med papi och hämta några saken -.- . skriver senare.
pussar


om det är något jag älskar så är de..


sista ( i think )

Så nu är jag hemma , det blev en liten tur , haha lite kul faktikskt ! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra , för det finns inte så mycket attt göra här -.- . Tven är ju ''bokad'' haha , min käre pappi ska titta på hockey , usch itne något för mig så jag lär väl sitta inne i mitt rum och lyssna på musik , ♥ Ärligt tror jag itne att det blir något mer bloggande idag, orkar inte sitta vid datan , men i morgon blir det mera . puss & sovgott !


BYE

Nu kilar jag iväg , ha en bra kväll så skriver jag senare ! ♥

jag älskar dig mör ! <3

<3

ida mattsson , jag älskar dig mer än allt och alla ! Du är mitt allt & jag kommer aldrig att lämna dig !


home

Kom hem för ett tag sen , Idag fick jag möör sarah jeppe och några vara kvar tre -.- & dom andra fick gå två , men de var för att vi som stannade kvar fick lite dåligt på diagnosen , haha har sldrig haft så dåligt som jag fick på min diagnosidag ! jag lovar det var de sämta jag fåttt! men aja , nu ska jag gå ut, pappa kommer med sin mortorcykel, ska åka med han till några ,kulkul ! Men hörs sen , puss hej !


gammal !


tack älskling !



från skolan

hellu , sitter här med lizzan josefine bulan pirran och medya . Vi har nyss haft matte diagnos , tror att dt gick bra, men jag vet inte riktigt .. Snart ska vi ha svenska i timmar ,usch gillar inte de ! MATTSSON ÄR INTE HÄR IDAG ?! Vart är hon? :( ♥ Men nu ska jag totta runt lite,
pussis

godnatt

Sitter och pratar med sofiam eller vad han heter i telefon , haha han var verkligen humor. :') Men ändå , ska börja göra mig klar och sen ska jag nog hoppa ner i sängen och titta lite på tv som vanligt . Kommer inte skriva så mycket i morgon , för efter skolan direkt ska ja ju iväg. Men skriver när jag kommer hem direkt ! ♥


Ritu gumman ! <3

längtar

Jag längtar faktiskt lite till hallsberg , det ska faktiktiskt bli lite kul. Bara spela handboll , vara med brudarna och ha skit kul ♥



fuckfuck !

juste till alla som sickar sms till mig så vill jag bara säga att jag kan inte svara på sms , men ring gärna om det är något. Men jag ska be papi fylla på pengar i morgon .
skulle ni vilja att jag hade en frågestund? ♥ 


Så här ser jag ut när jag ska ut och springa :D

hemma

Nu är jag hemma från träningen. Det var riktigt jobbigt att springa idag , & jag spran den korta på 4.3 km . Men det var skönt att komma ut att röra på sig lite . Så nu har jag nyss duschat och pratat med pappa i telefon. Ska åka till han i morgon för att mamma och resten ska iväg och orkar inte följa med . & efter skolan i morgon så ska jag till hovet eller globen ( kommer itne riktigt ihåg ) men dom har iaf så man kan köpa massa adidas grejer . Så hoppas man får med sig något där ifrån. Ska blåsa håret nu & sen titta lite på tv.
pözz

har riktigt tråkigt !

Har du pojkvän ? nej
Gillar du popcorn ? nej det gör jag faktiskt inte .
Har du körkort ? no , men jag ska ha de sen !
Tror du på ett liv efter döden ? nej det gör jag intë
Gillar du Gott och blandat - Surt ? både och
Borstar du tänderna morgon och kväll ? ja absolut !
Sköter du din hygien ? jaa!
Vilken är din favorit blogg ? Jag gillar många, men mest ida mattssons & sarah tjulander.
Hur ser dina framtidsplaner ut ? RIIIKRIIIKRIIIK & hare bra , haha ;D
Bloggar du för att du måste eller för att du verkligen vill ? för att jag vill
Har du rökt / röker du ? jag röker inte & kommer aldrig göra !
Hur många unika besökare har du per dag ? inte alls många , 25 - 40 kanske
Har du färgat ditt hår mer än 30 gånger ? nej
Vad vill du jobba som när du blir äldre ? jag vet faktikgt inte.
Vilket är ditt favvo-godis ? Gillar de mesta ,
Vad står det på ditt senaste SMS?  ska du träna idag? <3
Vem ringde dig senast ? alex tror ja .
Har du pratat i telefonen i mer än 3 timmar i sträck ? yes !
Varför gjorde du en blogg ? För ida tvingade mig .
Varför gjorde du en frågestund ? har inte haft någon än ;D
Har du träffat/sett någon kändis någon gång ? Ja det har jag absolut !
Har du pussat en främling någon gång ? nej inte vad jag kommer ihåg
Vilken är din favorit film ? just nu 17 again :)
Vad heter du i mellan namn ? HAHA tror inte att ni vill veta men .. kristine :$
Favorit ämne i skolan ? jag vet inte riktigt , idrott eller något .
Går du på någon sport ? handboll såklart ! ♥
´Hur många tum har din tv ? 32 eller 30 tror ja.
Har du bärbar eller stationär dator ? bärbar
hur lyder ditt finaste citat ? vet inte .
Vilken färg är din tandborste ? Vit och rosa
och av vilket märke ? vet itne , och orkar itne gå och kolla .
Smak på tandkräm / märke ? ingen aning , colgate .
Gillar du Bob Dyllan ? haha nej aldrig !
Kollar du på barnprogram ? nej inte direkt .
Vilka serier följer du ? andra avenyn , the hills & några andra .
Är du beroende av något ? tuggumi
Vad säger du oftast: Shit eller fan ? vet inte riktikgt , båda typ .

diagnos , i morgon ?

juste fan , i morgon har vi matte diagnos & jag kommer inte att klara den ,ärligt ! är sämts på preocent och de. Så jag måste vekligen plugga nu . För senare hinner jag inte, för kommer hem vid halv nio eller nått.. & mamma kommer döda mig för att jag inte har min mattebok hemma -.- , DUKTIGT KIM DUKTIGT !


jag har shorts på mig för er som
undrar, vet att de inte syns , men
jag har det ! ♥

I want !!



skit fin visst ! & den ska hon köpa ! ♥

torsdag -.-

Kom nyss hem från skolan , har vart en väldigt triskt dag . Har inte jobbat någonting på lektionerna förutom på no:n då var ja riktigt duktig , haha nej . Jag älskar glass , & såg att vi hade de hemma så kunde inte motstå, så tog lite. Det är skit god , men ändå väldigt sur . Men nu kommer mami så ska fråga om hon kan beställa en sak på www.bubbleroom.com . SKIIT FIIN SAK ! hörs sen . kyss

glassen jag äter ! ;D


Dresscode


vitt linne - bikbok
svarta tights - h&m
går kofta -  MQ

godmorgon

Idag försov mig och vaknade klockan tjugo över åtta fast jag skulle vakna halv åtta . Så jag fick verkligen strässa ! Men jag kommer kankse komma försent till skolan min buss går lixom tio över nio och vi börjar tjugo över .. Men ändå . Nu måste jag snart kila, men skriver senare.
PUUUUUUUUUSS


sista

Nu ska jag nog hoppa in i duschen & sen lägga mig i sägen och smsa & titta lite på tv tror ja. Har sovmorgon i morgon så hinner nog skriva något i morgon bitti. sovgott ! ♥

right now ! i hatar mina ben!

lite av en dagens .. ;D

Dagens klädsel - Vita jeans , ett vitt linne & en grå kofta
Dagens vill ha - klänning till skolavslutningen
Dagens humör - jodå , det funkar !
Dagens låt - min pea låt


detta kankske du inte visste om mig .. ?


• Jag har ett tandsmyck sen tre år tillbaka
• Jag har spelat handboll i sju år .
• Mina naglar växer inte på vintrarna
• Jag har aldrig färgat mitt hår, bara blekt & slingat
• Mina föreldrar skildes när jag var två
• Jag har gått på dans
• plattar mitt hår oftast varje dag
• Har nästan alltid velat ha navelpercing
• Jag har flyttat åtat gånger
• jag har vart kär tre gånger på riktigt

vad vill ni att jag ska skriva om ?

Jag har verkligen ingeting att skriva lägre , någon som kan säga vad ni vill se här ! Skulle vara snällt ! Någon tjatar på mig att jag ska komma till kärrtorp , men ärligt tror han att jag orakar de eller ? noep , de göra jag itne. Börjar faktikst bli trött, haha . Ska nog titta på tv snart ,som vanligt . & sen sova , längtar ! skriver snart
hugs

avskyr rubriker !

Ja är sämst på att göra header & om det är någon som har lust, så kan någon gärna få hjälpa mig! Skulle vara ur  gulligt!

Jag har nyss ätit , thai mat blev de , riktigt gott faktikgt ! Jag har inte alls kommit långt på min hundsaga måste jag säga.. Jag har inga idéer och jag är sämst på att skriva sagor ! Men jag måste verkligen försöka. För de är faktiskt till mitt betyg i åttan -.-. Men ja måste verkligen förtsätta med den nu & sen ska jag nog glo lite på tven !
hare bra. kram kim .


juste ..

& så ska jag även fixa en nys header , jag måste vekligen göra en perfekt nu ! Blir aldrig nöjd..


(?)

Nu är jag hemma från skolan, riktigt skönt . Skoldan var rätt kul faktsikt om man bortser från alla lektioner ,dom var lika tråkiga som vanlig . Men allt annat som hände runt om kring ! Har egentligen inte tid att sitta framför datan , för jag måste skriva min hundsaga , inte börjat än och den ska vara inne på fredag , ups ! & den ska vara fyra dataskrivna sidor . Måste börja på en gång , men jag lär väl skriva lite här medans för jag skriver på datan .
puss så läge

sovmorgon

godmorgon alla !
Jag gick nyss , har sovmorogn till 9.10, inte så långt , men ändå. Idag slutar jag tre och efter de vet jag inte vadja ska göra, har ingen  träning. Ska fixa mig nu . hörs sen.
puss & hej

hmm ..

Nu är jag hemma , åkte väl till denise & demi vid sju & åt lite , för denise fyllde år. Men sen var ja med elin och demi , spelade lite gitarr , haha kan verkigen inte , de var typ första gången ja gjorde de :D. Men nu ska jag lägga mig i soffan och äta fruktsallad och titta på fotboll , ( cristiano ronaldo ) spelar ! ,kulkul. Ifall de hära är sista inlägget för idag så får ni ha en mysig kväll så hörs vi i morgon .
pussar

klassen i göteborg , för två år sen ! saknar !


tisdag !

kom nyss hem från ida, haha men hon låg bara & sov , men jag sa åt alla att bomba henne med sms så att hon skulle vakna & de gjorde hon tack vare mig , haha ledsen gumman ;D Men skoldagen har väl vart rätt okej, förutom att vi hade origentering idag igen !! usch vad tråkigt det är, men ja mattsson & embla fick det lite lättare, 4ornas , haha för att vi är lite sämre än alla. menmen . Men när vi var klara och på väg hem så mötte vi en narkoman , haha eller han sa iaf att han va de , han var riktigt läskig . Hanhade massa ryck och skit . HAH ! Men vi åkte iaf hem till ida , gjorde inte så mycket. Men de var trevlans , som alltid ! Men nu ska jag nog äta & göra mig iordning för ska iväg . skippar träningen idag för känner mig inte helt bra . skriver senare .
kiss


från skolan

hellu ,
sitter i här i klassrummet med julia & josefine , vi har håltimmer , som vi har varje tisdag . Men vi börjar ju , puss ! ♥


tråkigt !


Regler: Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!
1. Vad heter du?: kim
2. Ett ord på fyra bokstäver: kniv
3. Flicknamn: karin
4. Pojknamn: kaj
5. Yrke: konstnär
6. Färg: kålsvart
7. Klädesplagg: klänning
8. Mat: kyckling
9. Sak i badrummet: kran
10. Plats/stad: karlstad
11. En orsak att vara sen: kissat på mig
12. Något man skriker: kiiiiim
13. Film: kung fu panda
14. Något man dricker: kaffe
15. Band: kiss
16. Djur: kaml
17. Gatunamn: karlaplan
18. Bil: kia
19. Sång: karatefylla

en ny dag & nya bekymmer !

Om 10 minuter går min buss , så måste skynda mig , men jag är helt klar ! toppen ! Men skriver kanske i skolan när vi har håltimme , men inte säkert ,
kram

sista !

Nu ska jag nog gå & lägga mig och titta på tv & smsa lite . Men skriver kanske i morgon bitti annart när jag kommer hem . godnatt & sov så gott ;D

lite bilder


lilla ja ..

ritu .. <3 & där bak som ni ser sitter även lars från idol. ballt va? ;D ahha

haha min majbrasa ( världens minsta , i know !)

my brother <3

ja igen !

ett öga & gissa vems? :)

dåligt & bra

haha nu är allt bättre , kan smsa, duscha , äta & lägga in bilder på datan .  HAHA TOPPEN ! :D Fast ändå är jag inte på så bra humör, för en sak som jag inte kan ta upp hära. Fan om vi blir busted ! ärligt världen går under då ! aja men ska kolla runt lite , skriver nog lite till sen .
pyss

dåligt humör !

ingeting fungerar för mig just nu! Mamma kommer aldrig hem & jag orkar inte laga mat så hon ska köpa mat , men hon´kommer aldrig , dööör av hunger ! & så försöker jag lägga in bilder på min data , men de fungerar inte heller & så fungerar de inte att smsa & mitt varmvatten är typ slut eller nått ! Kan de bli bättre (?) -.-

fuckfuckfuck !

aldrig igen

nu är jag ÄNTLIGEN hemma från träningen , kan säga att det var ganska jobbigt . Min tid var väl sådära , någon som kan gissa? :P Men nästa gång blir de bättre . Men nu ska jag äta & sen hoppa in i duschen . & kanske skriva lite på min hundsaga -.- . ( rubriken stämmer inte direkt , men de var riktigt jobbigt att springa )
PUSS


måndag

hellu ,
Skoldagen har vart riktigt trist men ändå lätt. haha orienteringen i morse gick inte alls bra , gick med ida och embla och vi fick inga rätt , ahha hur duktiga får man vara, & då fick vi också redan på att vi ska ha typ fridrotsdag i morgon med bara origentering & jag kan inte ens läsa en karta , hur ska detta gå? . men iaf , efter skolan åkte jag och ajda till farsta för att hon skulle köpa en present till simon , fan va snäll hon är asså , om han inte blir glad , ojojoj ! Men nu ska jag snart iväg på träning , suck . Inte alls på humör för att tränan. Lixom springa 6.2 km , kommer aldrig orka men får försöka , haha . Men nu måstejag byta om, skriver senare .
puss

gammal !


godmorgon

Nu är jag äntligen klar , gick väl upp klockan halv sju & fixa mig och så . Idag är det måndag och min kortaste dag i skolan , skit sköönt ! slutar klockan två. & efter de så ska ja hem & sen iväg till ågesta och träna -.- . vi ska ha fys och springa 6.2 km SUUUUCK , haha ja kommer aldrig orka de. Men endå, nu måste jag kila . skriver sene när jag kommer hem .
massor av kärlek !

anna <3


sista inlägget

Nu ska ja gå och lägga min i sängen och titta klart på filmen. I morgon är det origentering igen , helt ärligt så fattar jag ingeting av de, det är skit tråkit , menmen får väl försöka , haha . Men ha en underbar natt så ses vi imrogn ,
kyss

jag älskar dig , & det kommer jag alltid att göra !

filmen var toppen !

Hello !
Kom nyss hem, Filmen var riktigt bra ! 17 again . HAHA ida höll på dö, för att de satt en tjej brevid henne som satt och rapade och hennes kille satt och pillade i näsa , dog av garv fan ! Alla andra satt där inne på godis och skit men jag och ida satt där tomhänta, eller bara men den påse brända mandlar . gottgott ! , Men nu ska jag titta på film så 4an ¨. Hörs i morgon & då kommer även bilder.
puss


..

ida åker hemmifrån sig nu , måste gå nu , men lä'gger in bilder i morgon eller i kväll ,
puss

klar

eller nästan , ska bara sminka mig & så , har duschat städat mitt rum. Om ett tag så ska jag väl träffa ida då . längtar , inte träffat henne på många dagar fan ! . saknar henne. Ska snart lägga in lite bilder från min helg och lite annant. Men nu ska jag göra mig klart . skriver sen.
massvis av pussar !


söndag

Idag vaknade jag vid elva riktigt skönt faktiskt ! & idag ska jag inte göra så mycket , eller vid halv sju sk ajag på bio med ida . Kulkul ! Ja har märkt nu att mitt hår är GUUUUULT !!, usch , verkligen inte nöjd . Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen städa mitt rum. Skriver sen.
kram


delar av min dag

Ledsen att jag inte skrivit så mycket idag , men jag har inte vart hemma något. Men kan berätta lite om min dag, Ja åkte ju in till stan med Ritu. Vi åkte kanske vid kvart över tolv eller nått och var inne vid ett . Vi gick runt lite ock tiita , 6 jag hittade ett par byxor som jag köpte, skiiiiit fiiina ! Men sen åkte vi till farsta och åt på donken , sen drog vi hem & direkt när jag kom hem så åkte vi och hämta Demi och dom och sen åkte vi och titta på buens ( stavning ) Det är som ett dans uppträdande , skit ballt . Lite hiphop dans, Men det var riktigt kul faktikst ! Men sen drog vi hem , och dom åt hemma hos oss, sen tog vi de bara lungt och tita lite på tv och så , Men dom drog nyss . & ska väl lägga mig i sängen och titta på tv, är grymt trött . Men skriver i morgon , & då ska jag även vara med ida tror ja . Men ja skriver mer i morgon.
puss

Lördag

hola ,
Blev väckt av pappa halv nio , för att mami skulle hämta mig vid 10. Ska snart åka in till stan med Ritu , hoppas jag hittar någonting. För jag behöver verkligen kläder . Men nu måste jag göra mig klar. Skriver sen när jag kommer hem .,
kyss


..

Sitter här och tittar på tv och äter en macka & dricker te, trevlans. Orkar inte skriva mer idag , besviken & trött på allt. Men vi hösr i morgon .
G O D N A T T

vad har hänt?


19.04

hej bloggen 
Ja har ju inte skrivit så mycket idag för jag har inte vart inne någonting typ, vart ute i härliga värmen. Min dag har väl vart rätt chill faktiskt. Har vart utan smink hela dagen och bara legat i solen , riktigt skönt ! & jag har hört att det ska bli typ 25 grader i morgon, fan va nice ! & i morgon ska jag även på någon dans , eller asså jag ska titta. Ska dit med min mamma och min kompis Demi och hennes mamma , ska bli kul. Men det är klockan fyra så jag hinner att sola lite innan. Men ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, skulle egentligen ut med Julia och wilma & några kompisar till dom , men så blev det inte. synd , jag orkar itne sitta hemma en kväll till .. Så ikväll har jag ingeting att göra , bara vara hemma. Nu börjar jag få ont i huvudet igen , har haft ont i fucking tre dagar nu!, skit jobbigt. Ska nog dra till ica och köpa lite godis och redbull. Men skriver senare, pusshej


FREDAG

Hello bloggen !
vaknade nyss , eller först vaknade jag vid nio men somnade om , riktigt skönt faktiskt ! Nu ska ja kila ut och äta. Riktigt varmt är de ute, får se vad jag ska göra idag , men vi hörs senare . Fast kommer nog inte skriva så jätte mycket ,kommer mest vara ute .
PUSS !

RSS 2.0